Gerdmansilta löytyy kaiken toimistoihin ja varastoille

Alusta lähtien Gerdmans on ruotsalainen yritys, joka myy toimistokalusteita, varasto- ja verstassisutuksia sekä myymäläkalusteita. Aikoinaan he julkaisivat erittäin paksun luettelon, jossa kaikki tuotteet. Voit edelleen selata luetteloa Gerdmansin verkkosivuston kautta.

Gerdmans löytyy nykyään myös Suomesta, Tanskasta ja Norjasta. Nykyään he ovat saksalaisen yrityksen omistuksessa, mutta sama henki, joka oli vuoden 1947 perustamisessa löytyy edelleen.

Mitä tarvitset?

Jos vaikka tarvitset uudet työtuolit, mukavan taukosohvan tai pumppukärryn varastoon, löydät sen Gerdmansilta. Voit ostaa täydellisen toimistosisustuksen tai varastosisustuksen suoraa heidän verkkosivustolta.

Gerdmansin kautta on kätevä tehdä ostoksia, koska valikoima on todella laaja, yli 11 000 tuotetta. Et tarvitse monia eri toimittajia, vaan nämä riittävät. Tavarat toimitetaan myös nopeasti, yleensä muutamassa päivässä. Tuotteillasi on aina seitsemän vuoden takuu, joten ne tarjoavat todella laatua.

Voin suositella sivuston Gerdmans.fi

Kun jouduimme vaihtamaan toimiston kalusteet, ostimme kaiken Gerdmans.fi sivustolta. Olimme erittäin tyytyväisiä sekä laatuun että palveluun. Suosittelen toimistokalusteiden suhteen siksi lämpimästi Gerdmans.fi sivustoa.

Itse minulla ei ole suurempaa kokemusta niiden valikoimasta varasto- ja teollisuuskäyttöön, mutta olen kuullut eräältä tutulta, että heillä on hyviä pakkauspöytiä, satulatuoleja ja kumimattoja.

Jos epäröit, käy heidän verkkosivustolla ja tsekkaa. Voit myös ottaa yhteyttä heidän myyjään, joka voi auttaa sinua erityisissä toiveissasi.