Kylmät harrastukset vaativat kunnon vaatteet

Ihanaa, perjantai on meneillään ja viikonloppu lähestyy. Päivät täyttyvät työllä, joten olen iloinen siitä, että asun vapaassa maassa, jossa lauantait ja sunnuntait ovat vapaita. Silloin on tilaisuus lähteä metsään ja maastoon, jossa pystyn kävellä vapaasti missä vaan haluan ja koirat saavat juosta irrallaan. Nyt ei myöskään ole metsästystä, joten siellä missä normaalisti kävelemme, ei pitäisi olla vaara kohdata ketään metsästäjää.

Ainoat tarvittavat varusteet hyvien ja mukavien kenkien lisäksi, on kunnon ulkovaatteet, joita käytän päivittäin, kun olen ulkona kävelemässä. Lämpötila eivät ole vielä noussut pahasti, joten tarvitsen tietysti myös lakin ja käsineet. Jahtielama tarjoaa hyviä vaatteita kaikkiin eri sääolosuhteisiin.

Mikään ei ole sen kurjempaa kuin olla liian huonosti pukeutunut ja palella. Viimeksi kun olin jostain syystä pukeutunut liian vähäisiin vaatteisiin, yritin lämmittää itseäni taputtamalla, mutta se ei todellakaan auttanut. Minun piti yksinkertaisesti juosta suurin osa reitistä, jota en aikaisemmin ollut tehnyt ainakaan kahteen-kolmeen vuoteen. Se antoi minulle seuraavana päivänä sekä lihaskipuja että myös hieman halveksivia nauruja läheisiltäni, kuullessa uutisesta.

Joten kaikille teille, jotka sekä työskentelette tai olette vapaita, haluan toivottaa, mukavaa viikonloppua ja nauttikaa upeasta luonnostamme täällä Suomessa, itse aion ainakin tehdä sen!

Ja älä unohda, Jahtielama myyvät metsästys- ja vapaa-ajan vaatteet.